Графити и стрийт арт изложба в Антикафе „Гости”

Новото пространство на Антикафе „Гости”, на ул.Драгоман № 1 ще посрещне графити и стрийт арт изложбата „ESCAPE”.
Ще видим над 50 творби на 8 съвременни артисти от цялата страна. Двама от вторите, които ще вземат участие са Maze и Felon. Те са братя, родом от В.Търново с участия и призове от много графити фестивали в страната през последните години. Освен участници в графити сцената у нас, те се занимават и с графичен дизайн. Zeal е родом от Дупница. Активен графити артист, от дълго време рисува, той винаги проявява интересен и леко провокативен стил. Alone & Noir (Trapers) са също двама братя, родом от Благоевград. И двамата са с нестандартни и нови идеи, запомнящи се работи, занимават се с рисуване на GIF изобржения, които може всеки да види на http://trapers.net/.
WION е главният виновник за тази изложба. Освен с авторски творби, той участва и с цялостната концепция за излагането и аранжирането на платната.
Всички участници в изложбата се занимават с графити повече от 10 години. Произведенията са авторски, за първи път участват в авторска изложба, освободена от обща концепция или задача, с цел да се представи истинския свободен дух на графити артистите.

Откриване – 20.05 – петък – 20:30 ч